Diensten & Producten

Maatwerk ERP-software

Automatisering en koppeling van alle bedrijfsprocessen

U bent vast bekend met het feit dat uw bedrijf, mede door de groei, door de jaren heen een merkbare achterstand in automatisering/informatisering heeft opgelopen. Uw klantenbestand staat in de ene Excel-sheet, uw producten- of dienstencatalogus staat in de andere en uw facturen maakt u nog in Word. Voor de planning van uw personeel heeft u weer een ander systeem en ga zo maar door. In het begin van de groei van uw onderneming is dit prima werkbaar, maar naarmate de jaren verstrijken merkt u dat dit een serieus probleem gaat worden dat kostbare middelen van uw bedrijf in beslag neemt. Het is tijd om te gaan automatiseren en uw data centraal benaderbaar te maken.

Systeemintegratie & API's

Koppelen van meerdere losstaande systemen en diensten

Een veel voorkomende situatie is dat uw bedrijf gebruik maakt van meerdere losstaande informatie-systemen welke hun data niet met elkaar uitwisselen. Wat u vaak niet weet is dat veel applicaties een zogenoemde ‘Programming Interface’ hebben. Wat dit betekend? De applicatie stelt verschillende functionaliteiten beschikbaar die op een gestructureerde manier aangesproken kunnen worden vanuit een locatie buiten de applicatie zelf. In de volksmond heet dit afgekort ook wel een API (Application Programming Interface).

Websites & webshops

Full responsive en geoptimaliseerd voor zoekmachines

Voor de ontwikkeling van websites en webshops gebruiken wij de modernste middelen om de beleving en werking van een website of webshop optimaal te maken voor alle beschikbare media. Of u nu op een pc of smartphone de website bezoekt. We houden rekening met laadtijden, zoekmachineoptimalisatie, browsercaching, servercaching, beveiliging en ga zo maar door. We hebben diepgaande kennis van de modernste webtechnologieën als web sockets, web components (polymer), bootstrap, HTML5, CSS3, LESS, SASS, JavaScript (incl jQuery). Daarnaast maken we gebruik van bekende Open Source CMS en eCommerce systemen als WordPress, Drupal, Magento en Opencart. Als uw wensen dusdanig specifiek zijn waardoor er geen reden is tot gebruik van een Open Source pakket, dan kunnen wij uw applicatie tevens als volledig maatwerk ontwikkelen.

Dienstverlening op uurbasis

Huur een programmeur, designer of een heel team

Heeft u wat wijzigingen nodig aan uw reeds ontwikkelde systeem, of wilt u zelf gewoon een eigen team ter beschikking hebben voor de ontwikkeling van uw product? Bij ons kunt u eenvoudig een programmeur, designer of een heel ontwikkelteam huren! De uurtarieven zijn afhankelijk van de gewenste specialisaties/niveaus en starten al bij een tarief van 35 euro per uur ex BTW.