Websites & Webshops

cms-systemen
portfolio_albelli_1
webshop

Voor de ontwikkeling van websites en webshops gebruiken wij de modernste middelen om de beleving en werking van een website of webshop optimaal te maken voor alle beschikbare media. Of u nu op een pc of smartphone de website bezoekt. We houden rekening met laadtijden, zoekmachineoptimalisatie, browsercaching, servercaching, beveiliging en ga zo maar door. We hebben diepgaande kennis van de modernste webtechnologieën als web sockets, web components (polymer), bootstrap, HTML5, CSS3, LESS, SASS, JavaScript (incl jQuery). Daarnaast maken we gebruik van bekende Open Source CMS en eCommerce systemen als WordPress, Drupal, Magento en Opencart. Als uw wensen dusdanig specifiek zijn waardoor er geen reden is tot gebruik van een Open Source pakket, dan kunnen wij uw applicatie tevens als volledig maatwerk ontwikkelen.

Websites
De opbouw, werking en beleving van een website zijn gebonden aan de huidige maatschappelijke- en technologiestandaard. Deze ontwikkelen zich zeer snel door de tijd. Wij zorgen dat onze kennis altijd de nieuwste standaarden omvat. Onze websites zijn responsive(optimaal bruikbaar op ieder apparaat), snel en bevatten moderne effecten. Wij zijn geen webmasters of webdesigners, we zijn web-programmeurs!

Webshops
Voor de ontwikkeling van webshops gebruiken we twee soorten eCommerce-systemen, Magento en OpenCart. Magento voor de grote en zware webshops, OpenCart voor de kleinere in zijn soort. Beiden systemen hebben hun voor- en nadelen. Magento beschikt standaard over een gigantische hoeveelheid opties en mogelijkheden, maar ontwikkeling van een maatwerk ontwerp binnen dit systeem vergt relatief veel tijd. Daarnaast zijn additionele modules over het algemeen relatief kostbaar. Echter bijna alle grote webshops draaien onder dit eCommerce-systeem.
OpenCart is de lichtgewicht tegenhanger van Magento. Thema-ontwikkeling verloopt relatief snel, maar het systeem beschikt standaard alleen over de basisopties die voor een webshop gelden. Additionele modules en aanpassingen aan dit systeem zijn relatief goedkoop.
Een keuze maken tussen deze populaire eCommerce-systemen is soms een lastige afweging. Wij helpen u graag met het maken van deze keuze door u hierin te adviseren op basis van uw eisen- en wensenpakket.

Maatwerk software
Als u de wens heeft een geheel nieuwe webapplicatie te ontwikkelen met specifieke functionaliteiten bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Wij ontwikkelen al 8 jaar maatwerkapplicaties voor uiteenlopende doeleinden. Wilt u een MailChimp variant laten ontwikkelen? Wij kunnen dat. Wilt u een Sociaal Medium laten ontwikkelen? Wij kunnen dat. Wilt u online foto-editing software laten ontwikkelen? Wij kunnen dat! U verzint het, wij ontwikkelen het voor u.